Interieur, Exterieur & Betimmeringen

Zondagskrant artikel HarnaschpolderWij blijven altijd in onszelf en ons bedrijf investeren’ DEN HOORN – Leo en Ed Verleg van Verleg Maatwerk zijn geen onbekenden in de aannemerij. De broers lopen al ongeveer 15 jaar mee in het vak en hebben een goede naam opgebouwd. Zeker sinds de verhuizing in 2008 – van de 70 m2 behuizing in de Singelstraat in Delft naar 350 m2 behuizing aan de Vrij-Harnasch 110 te den Hoorn– gaan de zaken steeds beter. “Vroeger deden we alles zelf”, zeggen de broers, “maar sinds de verhuizing werken we met een vast team vakmensen, vaak ook op projectbasis.
We zijn op een bepaalde manier altijd wat onrustig. Willen steeds in ons bedrijf blijven investeren. Maar de basis is nog steeds hard werken en nuchter naar de wereld kijken.”
Leo en Ed willen er maar mee zeggen dat je al gek genoeg bent als je gewoon doet. En gewoon zijn ze. Delftse jongens die niet bang zijn om lange weken te draaien als het werk daarom vraagt.
Veel minder ‘gewoon’ is hun brede range vaardigheden. Verleg Maatwerk houdt zich bezig met projectbegeleiding- en coördinatie, renovaties, projectinrichtingen, montage en totaal (vastgoed-)onderhoud. Van timmerwerk, elektra en data tot loodgietwerk, tegel- stuc- en schilderwerk, wat eigenlijk niet? “Ja, we kunnen een totaalpakket bieden.
En doordat we de laatste jaren zijn gegroeid, kunnen we dat op steeds meer plaatsen tegelijk doen. We werken voornamelijk voor zorginstellingen, detailhandel en horeca, hotels, een groot meubelwarenhuis en woningbouwverenigingen. Maar natuurlijk ook bij particuliere klanten. We voelen ons nergens te klein of te groot voor.” Die prettige ‘down to earth’ benadering maakt Verleg Maatwerk tot een ideale partner voor de meest uiteenlopende projecten…